Anthony Davis hadde tydelige smerter etter fallet. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill/NTB scanpix.
Del saken

Anthony Davis fikk et ublidt møte med parketten i nattens 117-87-seier over New York Knicks. Fallet gjorde at han måtte forlate kampen.

Davis skulle gå opp for å blokkere et skudd fra tidligere Lakers-spiller Julius Randle på tampen av den tredje perioden, men landet feil og rullet rundt i store smerter på parketten i Los Angeles.

Han holdt seg til korsryggen og hadde tydelig vondt før han fikk assistanse av parketten.

ESPN skriver at Davis etter hvert klarte å gå for egen maskin i garderoben, men at han hadde vondt og brukte lang tid på å bevege seg rundt.

– Vi krysser fingrene for at det går bra. Han er en av våre beste spillere, sa trener Frank Vogel.

– Vi håper det går bra han, og det er det vi tror også. Det var tøft å se, uttalte LeBron James, som selv var syk, men spilte.

Før han måtte gi seg hadde Davis scoret fem poeng, plukket seks returer, hatt fem målgivende pasninger, blokkert to skudd og hatt to steals på 28 minutter i den knusende seieren over Knicks.

Davis snitter på 27,7 poeng og 9,5 returer i sin første sesong med Los Angeles Lakers. Etter at Lakers tapte fire kamper på rad i juleperioden har de nå vunnet seks strake. De leder NBAs vestre avdeling foran Denver Nuggets og Houston Rockets.

LeBron James ble den store spilleren i natt med 31 poeng etter å ha truffet på seks trepoengere.