Mandatory Credit: Photo by Broadimage/Shutterstock (10441998g) Jennifer Aniston Variety's Power of Women Presented by Lifetime, Arrivals, The Beverly Wilshire, Los Angeles, USA - 11 Oct 2019
Del saken

Hvem kan glemme tidenes kanskje beste TV-serie, der man kunne sette seg ned på sofaen hver eneste ettermiddag og være vitne til et eksklusivt vennskap mellom seks morsomme figurer?

Situasjonskomedien Venner for livet (originaltekst: Friends) handler om en gjeng på seks venner som tilbringer det meste av tiden sin sammen. De er i 20-årene, og heter Monica, Ross, Phoebe¸ Rachel, Joey, og Chandler.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Et innlegg delt av Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Nå viser det seg at gjengen igjen er samlet, og at deres relasjon blomstrer. Jennifer Aniston (Rachel) har også fått seg egen Instagram, der vi gledelig kan se gjengen sammen igjen. To gode nyheter på en gang med andre ord. 50-åringen har holdt seg unna sosiale medier frem til nå og har tidligere begrunnet avgjørelsen med at hun ikke ønsket å påvirke unge mennesker negativ. I motsetning til mange andre kjendiser, har Rachel, nei, jeg mener Jennifer, vært opptatt med andre ting enn Instagram.

Til stor glede for hennes fans, ble det første bildet som ble delt møtt med stor entusiasme. Men dette var ikke et hvilket som helst bilde. Bildet er nemlig av «Friends»-kollegene Lisa Kudrow, Mathew Perry, David Schwimmer, Courtney Cox og Matt LeBlanc. Dette har ført til at hele Instagram hang seg opp i en periode, og det er grunn til å tro at dette fører til at flere sliter med å følge Aniston. Friends-kollega Courtney er også med på bildedelingene av vennene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

A rare night and I love it.

Et innlegg delt av Courteney Cox (@courteneycoxofficial)