Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom på rød løper under Gullruten 2019 i Grieghallen i Bergen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Del saken

Vendela Kirsebom er i hard vær etter avsløringer om hudkremen «Vendela Brilliant Day» i den siste episoden av «Helsekontrollen» på TV 2.

nettsiden til Vendela står det at kremen inneholder «ekte hvite diamanter», noe som også har blitt uttalt i tv-serien «Vendela + Petter», skriver skriver Se og Hør.

I en episode av «Vendela + Petter» tar det forlovede paret Kirsebom (52) og Pilgaard (39) en tur til fabrikken i Tsjekkia, der kremen lages. Ifølge arbeiderne inneholder «Vendela Brilliant Day» ekte diamanter.

Les også: Petter Pilgaard fridde til Vendela Kirsebom i Sør-Afrika

– De diamantene, de trekker jo da inn i huden, eller, diamantstøvet. De er jo bittesmå partikler, og det gjør at huden faktisk tar til seg mye av de andre ingrediensene på en mye bedre måte, sier Kirsebom.

Fortsetter under bildet.


Programleder for Familieduellen Klaus Sonstad sammen med Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard.
Espen Solli/tv2/NTB

«Vendela Brilliant Day» inneholder 0,0005 prosent diamantstøv

Gjennom en analyse i «Helsekontrollen» kommer det fram at kun 0,0005 prosent av kremen er diamantstøv. For et gram, må man altså ha godt over 3000 kremer skriver Se og Hør.

– Såpass lite diamantstøv gjør altså ikke noe som helst med huden din.

Les også: Forskere har oppdaget at det er en fordel å være pen